Prave emocije
Pravi ukusi
Sladoled u Gelatusu nije samo poslastica – to je doživljaj. Svaki ukus ručno je pravljen od pažljivo biranih sastojaka:
Pistaća iz Brontea, lešnika iz Pijemonta, voća koje miriše na leto, pravog kakaoa, lavande, meda i još mnogo toga što budi čula i sećanja.

Naš sladoled deli se u četiri pažljivo oblikovane kategorije koje zajedno čine punu paletu emocija i ukusa – kremaste mlečne note koje donose toplinu
i utehu poznatog, bogate čokoladne tonove za one trenutke kada tražimo dubinu i raskoš, osvežavajuće voćne sorbete koji osvajaju svojom čistoćom
i lakoćom, i autentične kombinacije koje spajaju tradiciju i maštu, stvarajući neočekivane, nezaboravne ukuse.
Ukusi

Pistachio
di Bronte
Ukus Sicilije u svom najčistijem obliku — intenzivan, aromatičan i nezaboravan.

Pistachio
Mediterraneo
Lagani, pitki dah Mediterana u svakoj kašičici, za svakodnevno uživanje.

Stracciatella
Kremasta mlečna baza prošarana krckavim komadićima tamne čokolade.

Slana
karamela
Zavodljiv balans slatkog i slanog u savršeno kremastoj formi.

Vanila sa
Madagaskara
Autentična vanila sa Madagaskara — nežna, a moćna.

Lešnik
Pijemont
Pijemontski lešnik – kralj orašastih plodova, nežno pržen i kremast.

Mascarpone
i malina
Delikatna slatkoća mascarponea spojena sa osvežavajućom malinom.

Jogurt i med
Prirodna kiselkastost jogurta umirena zlatnim dodirom bagremovog meda.

Plazma
Suptilan spoj kremaste teksture i klasičnog ukusa omiljenog keksa.

Malina
Sorbe od sveže maline – osvežavajuće, lagano, vegansko.

Limun sa bosiljkom
Oštar limun u harmoničnom zagrljaju sa svežim bosiljkom.

Jagoda
Sorbe od zrelih jagoda — proleće u kornetu, potpuno vegansko.

Kokos
Kremasta egzotika čistog tajlandskog kokosa.

Mango
Klasik među tropskim ukusima — slatki, osvežavajući mango.

Dinja
Mirisna, slatka i kremasta letnja eksplozija.

Tamna čokolada
70% kakao
Intenzivan, dubok ukus tamne čokolade.

Gianduja
Legendarni spoj čokolade i lešnika — savršeno kremasto zadovoljstvo.

Bela čokolada
i pistaći
Delikatna bela čokolada prožeta komadićima zelenih pistaća.

Belgijska mlečna čokolada
Autentična belgijska mlečna čokolada, nežno otopljena u gelato.

Ricotta i kandirana pomorandža
Blaga slatkoća ricotte s osvežavajućim komadićima kandirane pomorandže.

Matcha
i badem
Spoj finog zelenog čaja i prženog badema za sofisticirano uživanje.

Pekan orah – Brauni
Hrskavi pekan orasi i komadići sočnog braunija u savršenoj kombinaciji.

Štrudla
od maka
Ukus domaće štrudle od maka pretočen u sladoled.

Sutlijaš
Kremasti, nostalgični ukus tradicionalnog sutlijaša.

Bela čokolada – Borovnica
Nežna bela čokolada u kontrastu sa osvežavajućom borovnicom.

Torta della Nonna
Topao ukus italijanske bakine pite, sa notama vanile, pinjola i limuna.

Tamna čokolada 70% kakao
Intenzivan, dubok ukus tamne čokolade.

Limun sa bosiljkom
Oštar limun u harmoničnom zagrljaju sa svežim bosiljkom.

Jagoda
Sorbe od zrelih jagoda — proleće u kornetu, potpuno vegansko.

Mango
Klasik među tropskim ukusima — slatki, osvežavajući mango.