Prave emocije
Pravi ukusi
Sladoled u Gelatusu nije samo poslastica – to je doživljaj. Svaki ukus ručno je pravljen od pažljivo biranih sastojaka:
Pistaća iz Brontea, lešnika iz Pijemonta, voća koje miriše na leto, pravog kakaoa, lavande, meda i još mnogo toga što budi čula i sećanja.

Naš sladoled deli se u četiri pažljivo oblikovane kategorije koje zajedno čine punu paletu emocija i ukusa – kremaste mlečne note koje donose toplinu
i utehu poznatog, bogate čokoladne tonove za one trenutke kada tražimo dubinu i raskoš, osvežavajuće voćne sorbete koji osvajaju svojom čistoćom
i lakoćom, i autentične kombinacije koje spajaju tradiciju i maštu, stvarajući neočekivane, nezaboravne ukuse.
Ukusi

Pistachio
di Bronte

Pistachio
Mediterraneo

Stracciatella

Slana
karamela

Vanila sa
Madagaskara

Lešnik
Pijemont

Mascarpone
i malina

Jogurt i med

Plazma

Malina

Limun sa bosiljkom

Jagoda

Kokos

Mango

Dinja

Mango marakuja
Tropska kombinacija manga i marakuje donosi osvežavajući spoj slatkoće i egzotike.

Mango-kokos
Kremasti kokos i sočni mango spajaju se u savršen letnji balans ukusa.

Tamna čokolada
70% kakao

Gianduja

Bela čokolada
i pistaći

Belgijska mlečna čokolada

Ferrero
Neodoljiva fuzija lešnika i čokolade, inspirisana čuvenim Ferrero ukusom.

Ricotta i kandirana pomorandža

Matcha
i badem

Pekan orah – Brauni

Štrudla
od maka

Sutlijaš

Bela čokolada – Borovnica

Torta della Nonna

Cappuccino
Klasični italijanski kapućino sa bogatom aromom kafe i kremastom teksturom.

Tamna čokolada 70% kakao

Limun sa bosiljkom

Jagoda

Mango

Mango-marakuja
Tropska kombinacija manga i marakuje donosi osvežavajući spoj slatkoće i egzotike.